GRATIS ISOLATIE OFFERTES

Dakisolatie is heel rendabel

Isoleren is altijd rendabel

Elke vorm van isolatie zorgt voor een verbetering van wooncomfort, een verlaging van energiekosten, een verbetering van het Energielabel en het verhogen van de woningwaarde. Onder de isolatievormen heb je echter ook verschil in rendement: sommige vormen zijn gunstiger dan anderen omdat het een relatief lage investering en een grote besparing betreft.

De meest gunstige en rendabele isolatievormen zijn:

- dubbel glas
- dakisolatie
- spouwmuurisolatie
- vloerisolatie

Grote oppervlaktes

De reden van het grote rendement is de grote oppervlakte die ge soleerd wordt. Hierdoor wordt een heel groot deel van de woning thermisch ge soleerd. Naast het beperken van het energieverlies en daardoor het besparen op energiekosten is nog een factor van belang voor het rendement en dat zijn de kosten van de investering zelf.

Gunstige verhouding

Zoals is te lezen in de het onderdeel besparing op energiekosten levert het isoleren van het dak een forse jaarlijkse besparing op energiekosten terug, wat resulteert in een korte terugverdientijd. Ook hierin onderscheidt dakisolatie zich op een postieve manier.

Beter dan een spaarrekening

Milieu Centraal, een overheidsorganisatie, heeft berekend dat het rendement van dakisolatie vergelijkbaar is met een rente van 9 % op een spaarrekening op basis van de Standaard Rekenmethode Rendementen, wat dakisolatie tot een uiterst rendabele investering maakt.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

In de regel verdient de investering in dakisolatie zich binnen enkele jaren terug, alleen al door besparing op energiekosten. Bent u ook benieuwd wat in u geval de kosten zullen zijn, uw subsidiemogelijkheden en uw besparing ? Vraag dan een gratis en vrijblijvende internetofferte aan. In 1 stap vraagt u bij circa 5 regionale isolatiebedrijven een gratis en vrijblijvende offerte aan. Klik op de gele knop hieronder.

Dakisolatie ook voor u ?

Gemiddeld gasverbruik (bron:nibud)

Woningtype

Gemiddeld verbruik per jaar in m3 (bij gemiddelde isolatie)

flat

1045

tussenwoning

1442

hoekwoning

1731

2 onder 1 kap

1858

vrijstaand

2427

gemiddeld alle woningen

1541